Krémes görög joghurt, kecskesajt, zsenge retek és újhagyma, friss menta, egy falat házilag sütött pitakenyéren... Azt hiszem nem kell bizonygatnom, hogy milyen jó is... :)
Hozzávalók:
15 dkg kecskesajt
2 dl natúr görög joghurt
1 csokor friss mentalevél
4 db közepes retek
2 szál újhagyma
frissen őrölt feketebors
1.) Morzsoljuk egy tálba a kecskesajtot.
2.) A megtisztított retket és az újhagymát aprítsuk finomra, a mentával együtt, majd adjuk ezeket is a sajthoz.
3.) Lágyítsuk a natúr joghurttal, őröljünk bele egy kis feketeborsot.
4.) Jól keverjük össze, frissiben fogyasszuk, házilag sült Oregánós pitakenyérrel.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése