2012. április 6., péntek

Kecskesajtos tavaszi krém retekkel és újhagymával

Krémes görög joghurt, kecskesajt, zsenge retek és újhagyma, friss menta, egy falat házilag sütött pitakenyéren... Azt hiszem nem kell bizonygatnom, hogy milyen jó is... :)





Hozzávalók:

15 dkg kecskesajt
2 dl natúr görög joghurt
1 csokor friss mentalevél
4 db közepes retek
2 szál újhagyma
frissen őrölt feketebors


1.) Morzsoljuk egy tálba a kecskesajtot.
2.) A megtisztított retket és az újhagymát aprítsuk finomra, a mentával együtt, majd adjuk ezeket is a sajthoz.
3.) Lágyítsuk a natúr joghurttal, őröljünk bele egy kis feketeborsot.
4.) Jól keverjük össze, frissiben fogyasszuk, házilag sült Oregánós pitakenyérrel.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése